Motorok

 

Az Arteon Elegance és R-Line számára rendelhető 176 kW (240 LE) teljesítményű BiTurbo motor (üzemanyag-fogyasztás (l/100 km): városban 7,1 / városon kívül 5,1 / kombinált 5,9; szén-dioxid-kibocsátás, kombinált (g/km): 152; gazdaságossági besorolás: B*) például a legerősebb dízelaggregátok közé tartozik, amelyek jelenleg szerepelnek a kínálatban. E motorral már az alapkivitelhez tartozik a 4MOTION összkerékhajtás, az elektronikus differenciálzár-hatású funkció (XDS) és az adaptív futómű-szabályzás (DCC) is.

Ugyanez érvényes az Arteon benzinmotorjainak szintén az Elegance és az R-Line felszereltségi szintek számára fenntartott csúcsváltozatára is, amely 206 kW (280 LE) teljesítményével bizonyul meggyőzőnek (üzemanyag-fogyasztás (l/100 km): városban 9,2 / városon kívül 6,1 / kombinált 7,3; szén-dioxid-kibocsátás, kombinált (g/km): 164; gazdaságossági besorolás: C*).

Az év folyamán a jelenlegiek mellett a benzin- és dízelmotorok további teljesítménylépcsői is megjelennek a kínálatban.

A belépő benzinmotor az év második felében … alapáron érkezik, a belépő dízel erőforrás pedig … -tól már rövidesen rendelkezésre áll.

Összességében három-három benzines és dízel erőforrás szerepel majd a palettán.

Bezárás
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés