Alkalmazásait használja Volkswagenjében is

App Connect

Okostelefonjának alkalmazásait szeretné biztonságosan és kényelmesen használni járművében? Az App-Connect¹ funkcióval ez könnyebb, mint valaha. A kiválasztott alkalmazásokat és tartalmakat közvetlenül Volkswagenjében kezelheti. Ezek az infotainment rendszer kijelzőjén jelennek meg, ezért azokat Ön kényelmesen, közvetlenül a látóterében kezelheti. Így rendkívül egyszerűen hozzáfér például a zenékhez, üzenetekhez, térképekhez vagy hangoskönyvekhez. Három, lehetőségek széles választékát nyújtó interfészt is kínál a Volkswagen az okostelefonok csatlakoztatására: Apple CarPlay™, Google Android Auto™ és MirrorLink®. Az Apple CarPlay™ használata különösen kényelmes a vezeték nélküli csatlakozást biztosító "Discover Media" és "Discover Pro" navigációs rendszereknek köszönhetően. A figyelemelterelés elkerülése érdekében útközben csak tanúsítvánnyal rendelkező alkalmazások tudnak elindulni. Kérjük, ebben az összefüggésben vegye figyelembe, hogy néhány alkalmazás nem érhető el mind a három technológia számára, és ezen technológiák elérhetősége országonként eltérő lehet.

1) Az App-Connect kompatibilis az Apple CarPlay™, Android Auto™ és MirrorLink® technológiákkal. A figyelemelterelés elkerülése érdekében útközben csak tanúsítvánnyal rendelkező alkalmazások tudnak elindulni. Kérjük, ebben az összefüggésben vegye figyelembe, hogy néhány alkalmazás nem érhető el mind a három technológia számára, és ezen technológiák elérhetősége országonként eltérő lehet. Az okostelefonok kompatibilitásával kapcsolatos információk elérhetők a www.volkswagen.de/mobiltelefon oldalon, továbbá az Apple CarPlay™ rendszerhez a https://www.apple.com/de/ios/carplay/ oldalon, az AndroidAuto™ rendszerhez a https://www.android.com/intl/de_de/auto/ oldalon és a MirrorLink® rendszerhez a https://mirrorlink.com/ oldalon.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata