Mindig online

Streaming & Internet

A "Streaming & Internet" segítségével élvezheti új Arteonjában kedvenc zenéit.¹,² Nem számít, éppen merre jár. Zene lejátszásához egyszeri bejelentkezés szükséges a már meglévő hozzáférési adataival pl. az Apple Music szolgáltatásba. Ezt követően további eszköz nélkül használhatja a szolgáltatást. A webrádió szolgáltatásával az internetrádió minden előnyét élvezheti az utastérben, így az élő adások és podcastok keresése és lejátszása gyerekjáték lesz. A beépített WLAN-Hotspot stabil internetkapcsolatot biztosít Önnek és utasainak, valamint akár nyolc készüléken teszi elérhetővé a böngészést.

1) A streaming-szolgáltatások használatához személyes adategyenleg (eSIM vagy WLAN adatcsomag megosztás) és már meglévő felhasználói fiók szükséges az adott streaming szolgáltatáshoz.

2) A "Streaming & Internet" szolgáltatások, valamint a WLAN Hotspotok használatához díjköteles adatcsomagokat külső mobilszolgáltató partnerünktől, a "Cubic Telecomtól" vásárolhat, melyet számos európai országban használhat a hálózati lefedettségnek megfelelően. Az árakkal és a támogatott országokkal kapcsolatban bővebb információt a https://vw.cubictelecom.com oldalon talál.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata