Mindkét kézzel a kormányon biztonságosabb a telefonálás

Telefonálás

Ne mulasszon el egyetlen beszélgetést sem, miközben mindvégig a forgalomra összpontosít. Menet közben is kényelmes telefonálásról gondoskodnak az extrafelszerelésként rendelhető telefoncsatlakozások, mégpedig különösen jó hangminőség mellett: a digitális beszédprocesszor, a mennyezetkárpitba épített igényes mikrofon és a jármű saját hangszórói révén. A vétel az autó külső antennájára csatlakozva még kritikus térerő-lefedettség mellett is optimális lehet.

Annak érdekében, hogy ne vonhassa el semmi a figyelmét a vezetésről, hangvezérléssel is kezdeményezhet telefonhívásokat, de fel is olvastathatja a beérkező SMS-üzeneteket. A Bluetooth-kapcsolat segítségével okostelefonja zenei anyagát az Arteon hangrendszerén is lejátszhatja.

In der Comfort-Ausführung verbindet sich Ihr Handy über eine induktive Antennenanbindung mit der Außenantenne. Dort ist das Mobiltelefon gut aufgehoben und Sie sparen sich den Kauf einer zusätzlichen Handyschale.

A Comfort kivitelben mobiltelefonját a középső kartámaszban kialakított rekeszből induktív kapcsolat csatlakoztatja a külső antennára. A mobilkészülék itt tökéletes biztonságban van, így megtakarítható kiegészítő tartóadapter.

A Business változat segítségével az autón kívül kezdett telefonbeszélgetések a Bluetooth®-kapcsolat révén a kihangosítóra is áttehetők, feltéve, hogy az Ön okostelefonja Bluetooth®-kompatibilis és rendelkezik a távoli SIM-elérés profillal (SIM Access Profile; rSAP). A kezelés hangvezérléssel, a multifunkciós kormánykerékről vagy az infotainment-rendszerről történik. Igényes alternatívaként további - adatforgalmi opcióval rendelkező - SIM-kártyát is helyezhet az infotainment-rendszerbe és az integrált WLAN-hotspot menet közbeni is lehetővé teszi Önnek és utasainak az internet-elérést.

Bezárás
Zárja be a menüt
Bezárás

Dinamika és dizájn csúcsformában Arteon

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata