Mindig kapcsolatban

Online-szolgáltatások

Internet az autóban - ez a Volkswagennél a Car-Net, amely mögött praktikus szolgáltatások és hasznos alkalmazások rejlenek. Az internetkapcsolat segítségével az opcionális Car-Net Guide & Inform1 csomaggal olyan adatok állnak az Ön rendelkezésére, amelyek aktualitása aligha felülmúlható. Ha valahol épp közlekedési torlódás képződik vagy szűnik meg, Ön valós időben, online szerezhet tudomást róla. Különösen kényelmes, hogy eközben útvonalterve is automatikusan alkalmazkodik hozzá. A különleges úti célok online keresésével vonzó éttermeket, illetve olyan érdekes helyeket fedezhet fel a környéken, mint szállodák, üzemanyagtöltő-állomások vagy éppen egy újonnan megnyílt mozi.

Mikor esedékes a következő átvizsgálás? Mennyi üzemanyag áll még rendelkezésre? Különösen, ha többen is használnak egy autót, jó tudni, hogy az Arteonnal kapcsolatos ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kívánságra egyszerűen online hívható le a válasz. Az extraként kínált Car-Net Security & Service2 szolgáltatás révén számos fontos járműadat állhat a megfelelő internetes portáloldalon az Ön rendelkezésére. Legalább ennyire hasznos lehet a Security & Service menet közben is: amint működési határain belül balesetet érzékel, automatikusan felveszi a kapcsolatot a Volkswagen ügyfélközpontjával. Ily módon a pillanatnyi helyzettől függően helyi segítség is hívható, olyan vonatkozó információk megadásával, mint például a járműadatok, az autóban ülő személyek száma és a pontos helyszín. Az élő kapcsolat akár a mentők kiérkezéséig is fenntartható.

A Car-Net Guide & Inform mobil online-szolgáltatások csak az extrafelszerelésként rendelhető Discover Media vagy Discover Pro navigációs rendszerrel vehetők igénybe, amihez olyan mobil külső eszköz (például okostelefon) is szükséges, amely mobil WiFi-hotspotként is működhet. Alternatívaként a Business mobiltelefon-csatlakozás segítségével a távoli SIM-elérés profillal (Remote SIM Access Profile; rSAP) kompatibilis mobiltelefon vagy telefon- és adatopcióval rendelkező SIM-kártya is használható. A Car-Net Guide & Inform szolgáltatások csak meglévő vagy az Ön mobiltelefon-szolgáltatójával külön kötendő mobiltelefon-előfizetéssel és kizárólag az adott mobilhálózat lefedettségi területén érhetőek el. Az internetes adatcsomagok fogadása során a személyes mobilszerződés szerint, s különösen külföldön kiegészítő költségek (például roaming-díjak) merülhetnek fel. A Car-Net Guide & Inform szolgáltatások igénybevétele során forgalmazott adatok nagy mennyisége miatt különösen javasolt átalánydíjas szerződést választani mobiltelefon-szolgáltatójánál! A Car-Net Guide & Inform használatához a Volkswagen AG-vel külön szerződés kötendő. Az ügyfelek a jármű átvételét követő 90 napon belül regisztrálhatják autójukat a www.volkswagen.com/car-net oldalon. A Car-Net Guide & Inform szolgáltatások elérhetősége országonként változhat. A szolgáltatások a szerződés meghatározott futamideje alatt állnak rendelkezésre és tartalmukban változhatnak. A Car-Net rendszerével kapcsolatban további információkért keresse fel a www.volkswagen.com/car-net oldalt vagy forduljon Volkswagen partneréhez. A mobiltelefon-tarifákról mobiltelefon-szolgáltatója szolgálhat bővebb információval.

A Car-Net Security & Service használatához a Volkswagen AG-vel online külön szerződés kötendő. A szolgáltatások teljes futamidőre szóló használatához az ügyfelek a jármű átvételét követő 90 napon belül regisztrálhatják autójukat a www.volkswagen.com/Car-Net oldalon. A segélyhívás szolgáltatása már a kiszállítástól, regisztráció nélkül aktív.

A Car-Net szolgáltatások elérhetősége országonként változhat. A szolgáltatások a szerződés meghatározott futamideje alatt állnak rendelkezésre és e futamidő alatt tartalmukban változhatnak. A díjmentes Car-Net App használatához iOS vagy Android operációs rendszerű okostelefon és egy meglévő vagy az Ön mobiltelefon-szolgáltatójával külön kötendő mobiltelefon-előfizetés alapján egy adatopcióval rendelkező SIM-kártya szükséges. Az internetes adatcsomagok fogadása során a személyes mobilszerződés szerint, s különösen külföldön kiegészítő költségek (például roaming-díjak) merülhetnek fel. A Car-Net Security & Service rendszerével kapcsolatban további információkért keresse fel a www.volkswagen.com/Car-Net oldalt vagy forduljon Volkswagen partneréhez. A mobiltelefon-tarifákról mobiltelefon-szolgáltatója szolgálhat bővebb információval.

Bezárás
Zárja be a menüt
Bezárás

Dinamika és dizájn csúcsformában Arteon

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata