Menet közben

Lane Assist

Akár nehezen áttekinthető városi forgalom, akár araszolás - az Arteon innovatív vezetői segédrendszerekkel segíti Önt.

A városi vészfékfunkcióval (City Emergency Braking) és gyalogosfelismeréssel kiegészített Front Assist környezetfelügyelő rendszer - működési határain belül - figyelmeztet a kritikus távolságból adódó ütközésveszélyre és segít a fékút lerövidítésében. A Front Assist fontos eleme a gyalogosfelismerés, amely - működési határain belül - érzékeli az úttestre váratlanul kilépő gyalogost, s vizuális, illetve hangjelzéssel figyelmeztet. Amennyiben Ön nem fékez, rövid figyelmeztető fékezés hívja fel figyelmét a távolság kritikus mértékére, azaz a gázolásveszélyre, ha pedig még erre sem reagál, a segédrendszer - működési határain belül - vészfékezést aktivál.

A távolságtartó automatika (Adaptive Cruise Control; ACC) hatékonyan segít az Ön által előzetesen megadott legnagyobb sebesség, illetve legkisebb követési távolság betartásában. A navigációs adatok felhasználásával a rendszer a sebességkorlátozásokat és a kanyarok vonalvezetését is tekintetbe veszi.

Egyszerűen jó érzés egy lépéssel előrébb járni a bonyolult forgalmi helyzetekben.

Bezárás
Zárja be a menüt
Bezárás

Dinamika és dizájn csúcsformában Arteon

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata