Barangoljon be különféle hangzásvilágokat!

Hangrendszer

Az új Arteon már szériafelszereltségében kínálja a Composition Media rádiórendszert, nyolc hangszóróval, FM-rádióvétellel, MP3-, AAC- és WMA-kompatibilis CD-lejátszóval, SD-kártyanyílással, AUX-IN és USB-aljzattal, valamint további input-lehetőségekkel. A mobiltelefon számára Bluetooth-csatlakozást kínál. A rendszer hasznos közelítésérzékeléssel működik: amint a felhasználó ujja a képernyő valamelyik mezőjéhez közelít, a rendszer felnagyítva emeli ki azt. A kezelés így jóval egyszerűbbé és biztonságosabbá válik.

Az Arteon kívánságra digitális rádióvétellel (DAB+) is szolgál, amely a lehető legfrissebb közlekedési híreket, illetve rádióadók, zenék, időjárásjelentések sokrétű választékát kínálja, de segítségével különböző grafikák, mint például várostérképek és animációk is lehívhatók.

Az extrafelszerelésként kínált és pontosan az utastér adottságaira hangolt DYNAUDIO Confidence Surround Sound hangrendszer, a center- és a mélysugárzóval együtt összesen 12 hangszóróval és 700 watt összteljesítménnyel kínál fantasztikus hangzásélményt, mégpedig minden bennülő számára optimális és egyénileg alakítható hanggal.

Bezárás
Zárja be a menüt
Bezárás

Dinamika és dizájn csúcsformában Arteon

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata