Hangrendszerek

 

Az új Arteon már szériafelszereltségében kínálja a Composition Media rádiórendszert, nyolc hangszóróval, FM-rádióvétellel, MP3-, AAC- és WMA-kompatibilis CD-lejátszóval, SD-kártyanyílással, AUX-IN és USB-aljzattal, valamint további input-lehetőségekkel. A mobiltelefon számára Bluetooth-csatlakozást kínál. A rendszer hasznos közelítésérzékeléssel működik: amint a felhasználó ujja a képernyő valamelyik mezőjéhez közelít, a rendszer felnagyítva emeli ki azt. A kezelés így jóval egyszerűbbé és biztonságosabbá válik.

Az Arteon kívánságra digitális rádióvétellel (DAB+) is szolgál, amely a lehető legfrissebb közlekedési híreket, illetve rádióadók, zenék, időjárásjelentések sokrétű választékát kínálja, de segítségével különböző grafikák, mint például várostérképek és animációk is lehívhatók.

Az extrafelszerelésként kínált és pontosan az utastér adottságaira hangolt DYNAUDIO Confidence Surround Sound hangrendszer, a center- és a mélysugárzóval együtt összesen 12 hangszóróval és 700 watt összteljesítménnyel kínál fantasztikus hangzásélményt, mégpedig minden bennülő számára optimális és egyénileg alakítható hanggal.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés