Mindig megvilágosít

Dynamic Light Assist

Az új Arteon fejlettsége világítási felszerelései sokoldalúságából is jól érzékelhető. A króm-szárnymotívumokként kiformált nappali menetfénnyel kiegészített teljes-LED fényszórókat tartalmaz, egyebek mellett dinamikus kanyarvilágítással és praktikus tisztítóberendezéssel.

A kanyarvilágítás előrelátó aktiválással is kiegészíthető. A navigációs rendszerrel együtt a dinamikus kanyarvilágításhoz viszonyítva akár két másodperc időelőny is elérhető, mégpedig a bekormányzási szög és a navigációs adatok alapján.

A Dynamic Light Assist is rendelkezésre áll, amely 60 kilométer/órás sebességtől kamera segítségével önállóan kapcsolhatja be a távfényt, majd az elöl haladó és a szemből érkező járműveket érzékelve megfelelően tompíthatja azt. A közlekedés többi résztvevőjéről és az útvonal környezeti megvilágításáról a belső visszapillantó tükörhöz épített kamera szolgál információval.

Bezárás
Zárja be a menüt
Bezárás

Dinamika és dizájn csúcsformában Arteon

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata