A Golf R 300 lóerő.

Sportosság a belső sávban: Az új Golf R.

Megérkezett a Golf-család legerősebb tagja: Az új Golf R 300 lóerővel (221 kW) és lenyűgöző dizájnjával kapcsolja össze az igazi szenvedélyt és a csúcsteljesítményt.

Galéria

A Golf R, különböző nézőpontokból.

A Golf R, különböző nézőpontokból.

Infotainment

Rádió

Dinamikus kívánságműsor.

Nagyméretű, színes érintőképernyőjéről egyszerű ujjmozdulatokkal vezérelheti a Composition Media infotainment-rendszert. Az érintőfelület közelítés-érzékelővel is rendelkezik, s villámgyorsan, pontosan reagál. Az MP3-fájlok lejátszásakor különösen tetszetős és praktikus a zeneszámok címének és albumborítójának megjelenítése. Hallgassa kedvenc zenéit CD-ről, MP3-lejátszóról, USB-tárolóról, okostelefonról vagy éppen SD-kártyáról, a Golf GTE nyolc hangszórójából minden dallam erőteljesen és kristálytisztán csendül fel.

Nagyobb sebességeknél a rendszer önműködően a felerősödő külső zajszinthez igazítja a hangerőt. A mobiltelefon számára kialakított Bluetooth-csatlakozó telefonáláskor és zenehallgatáskor egyaránt különösen hasznosnak bizonyul. Az AUX-IN multimédiás bemenetre - analóg kábelén át szinte - minden csatlakoztatható, ami zenét játszik.

Car-Net „Guide & Inform”

Hogy utazás közben se kelljen lemondania az Internetről.

Az Internet az élet számos területén hasznos lehet, így az autózásban is. Például aktuális adatokra támaszkodva szemmel tarthatja a forgalmat. Így előrelátóan tervezheti meg vagy módosíthatja az útvonalat. A "Car-Net Guide & Inform" opcionális online szolgáltatásai azonban még ennél is többet kínálnak.

 

Gazdaságosság

4MOTION

Az új Golf R-ben a kiváló úttartást és a jobb gyorsulást az intelligens 4MOTION összkerékhajtás segíti. 

Adaptív futómű-szabályzás DCC

Az opcionális adaptív futómű-szabályzás (DCC), minden lengéscsillapítót külön, ezredmásodpercek alatt az útpályához és a vezetési szituációhoz hangol.

Motor

A 300 lóerős (221 kW) teljesítményének köszönhetően minden idők legerősebb Golfja, 4,9 másodperc alatt éri el a 100 km/h sebességet.

Kényelem

Belső dizájn

A pálya és minden más a szemünk előtt.

Az új Golf R-be ülve már az első pillanatban megemelkedik a pulzus.  A versenysport szelleme az apró részleteket is belengi. Már a kék fénnyel megvilágított, rozsdamentes acélból készült belső küszöbborítás is ennek az egyértelmű megnyilvánulása. A "Carbon Touch" dekorbetétek a műszerfalon és az ajtókárpitokon, valamint a rozsdamentes acél pedálburkolatok is vonzzák a tekintetet a beltérben. A fekete tetőkárpit és a fehér fénnyel megvilágított műszeregységben - amiben a mutatók a szokásos R-kék színűek - is a sportosságot sugározzák. Az R-logóval díszített, bőrbevonatú multifunkciós sportkormány, az opcionálisan választható DSG kettős tengelykapcsolós sebességváltó kapcsolófülei segítségével lehetővé teszi a sebességváltást anélkül, hogy le kelljen vennünk a kezünket a kormányról. 

Xenon-fényszórók

Lenyűgözően sportos megjelenés

Dinamikus külsejével gondoskodik az új Golf R a lélegzetelállító pillanatokról. Az autó színére fényezett küszöbborítások meghatározóak a jármű kontúrjaiban, s optikailag is a sportosságot hangsúlyozzák. A nagyméretű, versenysport ihlette légbeömlők a lökhárítón,a fényes fekete hűtőrács és a kettős U-formájú LED-sor a Xenon-fényszóróknak kölcsönöz markáns megjelenést  az új Golf R számára. A nappali menetfényt és a dinamikus kanyarfényt is a fényszórókba integrálták. Az apró részletek, mint az R-logó az első sárvédőkön vagy a visszapillantó tükrök matt króm színű házai tökéletes kiegészítői a sportos dizájnnak.

További lehetőségek

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés