A Golf GTI Egy győztes anatómiája.

Újra itt a csábító

Üdvözöljük "Az eredeti" fedélzetén! Egy egészen új kategória alapítójaként a Golf GTI maga a semmi mással össze nem téveszthető dizájn, a kiemelkedő menetdinamika - és természetesen a mély benyomást keltő, izgalmas teljesítmény.

Galéria

Ismerje meg a Golf GTI legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Ismerje meg a Golf GTI legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Infotainment

Car-Net „Guide & Inform”

Hogy utazás közben se kelljen lemondania az Internetről.

Az Internet az élet számos területén hasznos lehet, így az autózásban is. Például aktuális adatokra támaszkodva szemmel tarthatja a forgalmat. Így előrelátóan tervezheti meg vagy módosíthatja az útvonalat. A "Car-Net Guide & Inform" opcionális online szolgáltatásai azonban még ennél is többet kínálnak.

Dynaudio

A célvonal hangja.

Az extrafelszerelésként kínált, 400 watt teljesítményű DYNAUDIO Excite audio-rendszer erőteljes hangzásvilága egy-egy pillanatra talán még a Golf GTI motorjának egyedi hangját is feledteti. Mindazok számára, akik mindenkor csakis a legjobbat hallgatják, e hangrendszer opcióként szerepel a Golf GTI kínálatában. E berendezés minden komponensét kifejezetten a Golf GTI utasterének geometriájára hangolták tervezőik, csakis abszolút csúcs-hangminőséget kínálva.

Gazdaságosság

Progresszív kormányzás

A mindennapokban is sportos.

A Golf GTI azonban nemcsak a gyorsítósávon bizonyul meggyőzőnek. Fejlett progresszív kormányzása sportos autózás és a mindennapos használat során egyaránt határozott kontrollt és magas fokú kényelmet kínál. Parkoláskor például kevesebb kormányfordulattal könnyíti a vezető dolgát, míg kanyargós utakon a dinamikusabb közlekedést segítik a közvetlen kormányreakciók.

Sportfutómű

A teljesítmény színtiszta formája.

Az eredeti mindig autentikus, s ez a Golf GTI irányíthatóságára is érvényes. A karosszériát 15 milliméterrel mélyebbre süllyesztő sportfutómű a kanyaríveken pontos irányíthatóságot, sportosan feszes hangolása pedig a vezetés különösen közvetlen élvezetét kínálja - élmények színtiszta formában.

Motor

Az erő forrása.

Elfordul az indítókulcs - majd kellemes borzongás. A 162 kW (220 LE) teljesítményű, kétliteres, turbófeltöltésű és közvetlen benzinbefecskendezésű (TSI) erőforrása akár a tekintélyes 246 kilométer/óráig is gyorsíthatja a Golf GTI-t. Az álló helyzetből 100 kilométer/óráig tartó sprint is csupán 6,5 másodpercet igényel, hatásosan érzékeltetve, hogy az autózás jóval több, mint csupán eljutni A-ból B-be. Soha ne higgyen azoknak, akik azt állítják, hogy az élvezet egyben felelőtlenséget is jelent. Már alapkivitelben a BlueMotion Technology fokozza e technika gazdaságosságát, s emeli ki még inkább fejlettségét. A Golf GTI így már ma is könnyedén teljesíti az Euro 6 kipufogógáz-szabvány csupán 2014-től érvényes előírásait.

Kényelem

Alcantara

Egy erőgépnek is lehet lágy oldala.

Ismerkedjen meg Ön is a GTI ezen oldalával - az extrafelszerelésként kínált szövet/Alcantara üléskárpitok formájában. A velúrbőrre emlékeztető, nemes hatású anyag borítja az ülőpárnák és a fejtámlák belső felületeit. A semmi mással össze nem téveszthető GTI-karaktert vörös kontrasztárnyalatú díszvarrások és az ülések középső sávjának kockás Clark szövete hangsúlyozza. Elegáns, kényelmes, egyben rendkívül strapabíró kárpitjukkal e különleges ülések még kellemesebbé varázsolják a Golf GTI utasterének hangulatát.

Bőrkárpit

Kényelmesen a pole pozícióban.

Egy vérbeli győztes csakis a legjobbal elégedhet meg. Az opcionális Vienna bőrkárpit e téren is a csúcsra emeli a Golf GTI utasterét. Az ülések középső sávján és oldalpárnáik belső felületén húzódó, nagy gonddal kidolgozott, lágy bőrbevonat különösen stílusosan szolgál magas fokú kényelemmel. S ez még nem minden: az első ülések állítható magasságúak, s manuálisan állítható deréktámaszt is kínálnak. Különösen sportos hatást keltenek a fekete bőrbevonatú ülések, amelyeken vörös díszvarrások gondoskodnak igényes kontrasztról. Hasznos részletmegoldások az első üléstámlák hátoldalán kialakított rakodózsebek és az első ülések alatti fiókok.

További lehetőségek

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés